Traiteur kaart

We nodigen jullie dan ook graag uit om een kijkje te nemen in onze smaakbrochure voor het eindejaar.

Smakelijk & geniet ervan!

Aperitiefhapjes

Koud:

Crème brulée van ganzenlever met vijgenconfit   4,50

Glaasje met gerookte zalm en zure room              3,50

Gerookte paling met chutney van rabarber         4,00

Warm:

Gegratineerde franse oester met Champagne      4.00/st.

Asperges met langoustinen , botersausje met citroenmelisse en vanille    4,50

Gebakken Sint-Jacobsvrucht met rode curry      4,50

Koude Voorgerechten

Carpaccio van kortgebakken struisvogel en rucola                                                                                      16.00

Terrine ganzenlever, uienmarmelade , brioche    18.00

Tartaar van sint-jacobsvruchten met rode biet  17.00

6 holle Zeeuwse oesters natuur met oesterbrood 18.00

Soepen

Romige preisoep met saffraan en grijze garnalen        8.00pp

Bisque van Kreeft met vleugje room                     9.00pp

Warme voorgerechten

Lottehaasje in kruidenkorst met tomatenboter en basilicum                                                                     17.00

Op vel gebakken heilbot op een bedje van erwtenpuree

beurre blanc van ganzenlever                               17.00

6 warme oesters met champagne                          21.00

De voorgerechten kunnen ook als hoofdgerecht genomen worden (suppl.7€)

Kreeftbereidingen (koud en warm) per 2p

Halve kreeft gegratineerd met jonge spinazie en bospaddenstoelen ,                                        23.00

Halve kreeft met kruidenboter en tomatenpesto  23.00

een hele kreeft in diverse bereidingen                  39.00

Diverse gerechten

Koud visbuffet “met zicht op zee”                        28,00

Luxe “Kerst en Nieuwjaars” buffet                     32.00

Kalkoensuprème met druifjes en kroketjes           23.00

Varkenshaasje met archiduc en wintergroenten  19.00

Diverse palingbereidingen                                    28,00

(in de room, provencaals, in t’groen, Jan van Gent)

Kaasplank met 8 gerijpte kazen , notenbrood   19,00pp

Verrassingsbrood (vanaf 4 pers.)                     13,00pp

ook gourmet te verkrijgen op aanvraag

(vanaf 4 personen)                                            17.00pp

Hoofdgerechten

Fazant met calvados en appeltjes                         25.00

Hertenfilet met mierikswortelcrème, Brussels loof, wildjus en peertjes                                       29.00

Hazenrug met knolselder, kweepeer en groenekool, 29.00

Keuze uit volgende aardappelbereidingen: amandelkroketjes,

Gratin dauphinois, frietjes, pureeaardappelen

Voor de allerkleinsten

MENU 30€pp(p2p)

Kinderchampagne met smulbordje

***

Tomatensoep met balletjes

***

Videetje met vol au vent en kroketjes

***

Duo van chocolademousse

***

Verrassing

ook Kerstmenu en Nieuwjaarsmenu te verkrijgen

vraag gerust via Mail

janvangent_kerzelare@msn.com