Traiteur kaart

We nodigen jullie dan ook graag uit om een kijkje te nemen in onze smaakbrochure voor het eindejaar.

Smakelijk & geniet ervan!

APERITIEFHAPJES

Koud:

Kreeftensalade met Japanse Mayonaise              4,50

panna cotta van ganzenlever                                4,50

Rundstartaar met wasabi                                    3,50

Warm:

Gegratineerde zeeuwse oester met Champagne    3,50/st

gebakken zwezerik met appel en calvados              4,50

Gebakken Sint-Jacobsvrucht met rode curry      4,50

KOUDE VOORGERECHTEN

gemarineerde zalm met zure room en ramenas   16.00

Tomaat garnaal in een nieuw jasje                      18.00

Terrine ganzenlever,  perenmarmelade met speculoos                 18.00

Carpaccio van hert , pecorino en crunch van peccanoten               18.00

6 holle Zeeuwse oesters natuur met oesterbrood            18.00

HOOFDGERECHTEN

fazant met calvados en appeltjes                                                                                        25.00

Vol au vent van kalfswangetjes en zwezeriken , koolaardappelen met spek                      22.00

Hertenkalf met crème van pastinaak,gemarineerde rode ui , verse vijgen                       27.00

Keuze uit volgende aardappelbereidingen: amandelkroketjes,

Gratin dauphinois, frietjes, pureeaardappelen

DIVERSE GERECHTEN

Koud visbuffet “met zicht op zee”                        28,00

Luxe “Kerst en Nieuwjaars” buffet                     32.00

kalkoensuprème met kalfsvulling en kroketjes      25.00

Diverse palingbereidingen                                    28,00

(in de room, provencaals, in t’groen, Jan van Gent)

Varkenshaasje met gemarineerde kriekjes            19.00

lamskroontje met mosterd en dragon                   25.00

stoofpotje van konijn op mammie’s wijze              19.00

Kaasplank met 8 gerijpte kazen , notenbrood   19,00pp

Verrassingsbrood (vanaf 4 pers.)                      13,00pp

NAGERECHTEN

panna cotta van vanille, bosvruchten en passie 10.00

fantasie van chocolade met zijn krokantje            10.00

Kaasplank met 4 gerijpte kazen                         11.00pp

Tiramisu met Coulis van rode vruchten              9.00

Crème brulée met speculaas                                  9.00

Duo van chocolademousse                                  9.00

Nagerechtenbord 2017/2018                             13.00

SOEPEN

Crème van bloemkool, chips van pastinaak          6.0 pp

Bisque van Kreeft met saffraanroom                           8,.50pp

helder soepje van kwartel met gerookt spek           7.50pp

WARME VOORGERECHTEN

Schartong met grijze garnalen en fijne groentjes 17.00

Zalmforel, chutney van tomaat , granny smith  15.00

Scampi diabolique                                                 14.00

6 warme oesters met champagne                          21.00

De voorgerechten kunnen ook als hoofdgerecht genomen worden (suppl.7€) 

KREEFTENBEREIDINGEN (Koud en Warm)p2p

halve kreeft à la nage , fijne lintpasta                  23.00

halve kreeft gegratineerd met jonge spinazie en bospaddenstoelen , Risotto                          23.00

halve kreeft in schoonzicht met Béarnaise mayonnaise en karnemelkdressing                        23.00

een hele kreeft in diverse bereidingen